PRIAPUS

Roman. 461 sider. Samleren, 2010.

New York-fotografen Priapus har det hele: vildskab, desperation og det særlige blik, som får kvinder til at glemme. Alt, hvad der skal til, for at være en rigtigforfører. Men da han møder sin drømmekvinde, astronautdatteren Faye, kommer han til kort. Hvis han skal vinde hendes kærlighed, må han skjule sin sande natur. Men kan han det? Og hvor længe? Og hvad er det, der sker mellem hans ben i mellemtiden? Da Faye forsvinder i Stillehavet ud for Mexicos kyst i forandres alt. Priapus beslutter sig for at lade sig indlægge på en afvænningsklinik for forførere og blive den mand, Faye troede, han var. Og Priapus tænker ikke på kvinder. Han tænker ikke på kvinder. Han tænker ikke på kvinder.

Køb Priapus som e-bog.

Det skrev anmelderne:

★★★★★
Mathilde Walter Clark har skrevet en eksistentialistisk, tragikomisk og underholdende
roman om den mandlige forfører, der igennem alle tider har fascineret og frastødt. En rigtig god historie. Flot og befriende gjort.
- Camilla Lærke Mors, Ekstra Bladet

❤️❤️❤️❤️
Her får vi da en road novel, en forførerhistorie, en bagvedliggende kvindes milde og dog nådesløse afsløring af forførerens selvbillede, et epos med resonansklange tilbage til græsk mytologi og romersk satire, en skæg indvævning af historien om Parzival og en rushdiesk aftapning af magisk realisme; og endelig en bittersød skæbnefortælling med et skvæt Blixen i sig. Alt opdateret til vore dage og fint forsynet med herligt barokke scener og bipersoner … En herlig,skæg, klog, gavmild, sørgmunter altmuligroman om den evigt omflakkende mandlige lyst.
- Mikkel Bruun Zangenberg, Politiken

Mathilde Walter Clark skriver charmerende og skægt.
- Erik Skyum-Nielsen, Information

★★★★★
Absurd, barok, alvorlig og nytænkende.
- Birte Gam-Jensen, MetroXpress

En skarp og underholdende roman om en moderne Don Juan…Skarp og dygtig i sin blotlæggelse af det håbløse og ødelæggende hul i en bestemt slags maskulint begær og underholdende i sin tøjlede og legende omgang med noget, der gør rigtig, rigtig ondt i menneskers liv.
- Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten

★★★★★
Sådan! Mathilde Walter Clark er skarp, sjov og klar i spyttet på det modsatte køns vegne. En roman med stærke og smukke ord.
- Birgitte Ellemann Höegh, IN

Absurd humor, farceagtige optrin og begavede sproglige svinkeærinder.
- Jesper Stein Larsen, Jyllands-Posten.

En stor, bred og underholdende roman.
- Skønlitteratur, P1

Fængende og velskrevet roman om en mand, som ikke kan sige nej til sine indre dæmoner.
- Inge Merete Olesen, Litteratursiden.dk

Mathilde Walter Clark leverer en velskrevet forførerhistorie, der er morsom, trist, spændende og ikke mindst fængende. Det er en fornøjelse at blive ført ind i et så forunderligt litterært univers.
- Mette Bach Lindgaard, Bogblogger.dk