MÆCEN SØGES

Multi-medial e-bog. 193 sider. Forlaget Tinsoldat. 2013.

Værket lægger sig i et felt mellem litteratur, kunstbog, debatbog, håndbog, dokumentar og performance. Og så er der også noget til dem, som er interesseret i kändisser og kongelige. Historier. fotos, film, breve, e-mails tegninger - og en enkelt filmtegneserie.

Med forord af Brian Mikkelsen og efterord af Uffe Elbæk.

Køb bogen på iTunes for den beskedne sum af 49 kroner. Beløbet ubeskåret til kunstneren (når e-boghandelen og momsvæsenet har taget hver sin andel.

Læs mere om den et år lange jagt på mæcenen.

I denne video fortæller jeg om udgivelsen. Det er også forordet til e-bogen.

Indslag fra TV Lorry, hvor jeg møder Brian Mikkelsen:

****
»Mæcen søges« er øjenåbnende på flere måder. Dels ved forfatterens ihærdige og modige indsats for at opnå økonomisk støtte til sit videre forfatterskab og dermed fokus på et problem, mange unge forfattere og kunstnere står overfor. Dels ved de forskelligartede reaktioner, der omfatter et bredt spektrum fra en gave i form af rengøringsartikler i industristørrelse, over en synonym-ordbog til tilbud om gratis tantra-sex. [...] Man må tage hatten af for, at Mathilde Walter Clark peger på nødvendigheden af økonomisk grundlag for at kunstnere kan få arbejdsro. Det er da også overraskende og frisk sat op, at hvis man kan have et barn i Afrika, hvorfor så ikke også støtte en forfatter på Nørrebro?"
- Eva Pohl, Berlingske tidende